NIBE traineeprogram 2024

ÄR DU NYEXAMINERAD OCH VILL JOBBA MED ETT AV SVERIGES STARKASTE VARUMÄRKEN OCH BIDRA TILL EN MER HÅLLBAR FRAMTID?

Nu söker vi drivna talanger som kan fortsätta resan framåt mot hållbara energilösningar i världsklass. Som trainee på NIBE får du utlopp för din talang, kreativitet och akademiska meriter. Du får en skräddarsydd utbildning bestående av både teoretiska och praktiska moment, som tillsammans ger dig en stabil grund att stå på inom bolaget. Därefter får du en anpassad tjänst, utifrån din kompetens och verksamhetens behov. Traineeprogrammet innehåller åtta utbildningsmoduler med olika teman som genomförs tillsammans med Smart Start – ett initiativ med Sydsvenska Handelskammaren.

På NIBE ges du mycket frihet, stort ansvar och goda karriärmöjligheter. På vårt huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling. Vår goda tillväxt öppnar ständigt nya möjligheter för dig som vill ha en bra karriär och som söker nya utmaningar både i Sverige och internationellt.  

Starta din NIBE-karriär idag! Hjälp oss bygga en mer hållbar värld!

STÄMMER DET HÄR IN PÅ DIG?

Programmet är skräddarsytt för dig som senast sommaren 2024 avslutar din utbildning till civilingenjör eller högskoleingenjör, t.ex. inom industriell ekonomi, alternativt som hållbarhetsekonom. Din examen får inte vara äldre än 18 månader vid startdatum 1 september 2024. Du är en problemlösare, tar stort eget ansvar och trivs i att ta egna initiativ. Du är ödmjuk, har en stark kommunikativ förmåga och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

PRAKTISK INFORMATION

Programlängd: 12 månader
Tillträde: tillsvidareanställning med start den 1 september 2024
Placeringsort: Markaryd, med möjlighet till utlandsperiod.

Senaste ansökningsdag är 2024-03-31. Tjänsten kan dock komma att tillsättas tidigare då urval och intervjuer sker löpande.

NIBE I SIFFROR

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med knappt 2000 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 40 miljarder kr och mer än 21 000 anställda i över 30 länder.


Ansökan hanteras av Nibe.