Avslutning och företagsbesök

Till jubel och applåder mottog deltagarna från förra årets Smart Start-grupp sina diplom från traineeprogrammet. Avslutningen hölls på Handelskammarens kontor i Växjö och firades med tårta och bubbel.

Under det gångna året har gruppen träffats åtta gånger där varje möte haft ett specifikt tema, såsom ledarskap, hållbarhet, presentationsteknik samt hälsa och välbefinnande. Varje deltagare har dessutom haft en personlig handledare som stöttat och väglett dem i deras nya roll.

Förra i veckan besökte gruppen Volvo Construction Equipment i Braås. På plats togs de emot av Joakim Karlsson, platschef och globalt ansvarig för säkerhet, miljö och kvalitet, och Jan-Olof Andersson, ansvarig för forskning och utveckling (R&D). De fick en gedigen presentation om företaget samt om dess teknologi. Besöket avslutades med en rundvandring i produktionen.

Vi vill tacka alla deltagare för ett fantastiskt år fyllt med spännande möten och intressanta diskussioner. Vi önskar er alla stort lycka till i den framtida karriären.