Traineeplatsen är inte tillgänglig längre

Tyvärr, traineeplatsen är inte tillgänglig längre.

Visa tillgängliga platser

Ingenjör Trainee på Roxtec International AB

Vill du ingå i ett kraftfullt team med massor av möjligheter och utmaningar? Är du en lösningsfokuserad och kreativ ingenjör med passion för teknik? Fortsätt i så fall att läsa. Roxtec erbjuder en spännande framtid för dig som har förmåga att driva på utvecklingen, tänka utanför boxen och utmana befintliga arbetssätt. Vi söker dig som vill jobba i en dynamisk organisation byggd på engagemang, kundfokus och en samarbetsinriktad kultur.

Roxtec är världsledande inom utveckling och tillverkning av modulbaserade tätningslösningar för kabel- och rörgenomföringar. Vårt flexibla system används inom allt från energibranschen till varvsindustrin för att skydda liv och tillgångar från riskfaktorer som brand, gas och vatten. Roxtec är en snabbt växande koncern som servar kunder på över 80 marknader. Läs mer om Roxtec

Vem är du?

Vi söker en driven ingenjör som brinner för teknik och som tycker om att jobba i en miljö där tempot är högt. Du är flexibel, nyfiken och positivt inställd till förändring samt både kundorienterad och kreativ. Du har också en stark vilja när det gäller att lösa problem och svara på frågor som kan uppstå. Din bakgrund omfattar bland annat en universitetsexamen i teknik eller motsvarande.

Arbetsuppgifterna utförs ofta i nära samarbete med andra, vilket betyder att din professionalism och prestigelöshet är i fokus. Det är därför avgörande att du tycker om lagarbete, att du är ödmjuk och att du kan kommunicera och samarbeta med lätthet. Då vi är ett internationellt företag med dotterbolag runt om i världen är det viktigt att du har förmågan att förstå och uppskatta att arbeta med olika kulturer samt att du behärskar engelska i tal och skrift.

Snabbhet, enkelhet och flexibilitet är nyckelord för oss på Roxtec, och de bör kännas fullt naturliga även för dig.

Krav: Universitetsexamen inom teknik, civilingenjör eller motsvarande som inte får vara äldre än 18 månader vid programstart september 2023. Goda kunskaper i svenska och engelska.

Vad får du?

Stöd i din personliga utveckling.

Möjlighet att utvecklas inom ledarskap och projektledning. 

Kunskap om Roxtec och om våra produkter och processer.

Vara med och driva utvecklingen framåt i en världsledande koncern.

Om programmet

Traineeprogrammet Smart start graduate trainee är en fantastisk möjlighet för dig att utveckla din kompetens, bygga sociala och professionella nätverk samt knyta värdefulla kontakter för din fortsatta utveckling inom Roxtec.

Programmet börjar i september 2023. Traineeplatsen är lokaliserad på Roxtecs huvudkontor i Karlskrona. Resor kan komma att ingå i rollen. Under programmet kommer du att ha en tillsvidareanställning och tillsammans formar vi en målposition för att hitta den bästa tjänsten för just dig efter året som trainee.

Programmet löper över tolv månader och drivs av Sydsvenska Handelskammaren. Det består av åtta olika moduler med olika teman som du genomför i grupp tillsammans med andra trainees från olika företag och branscher i Kronoberg, Kalmar och Blekinge. Det innebär 8-10 dagars utbildningstillfällen inom ämnen som ledarskap, projektledning, hållbarhet, presentationsteknik, hälsa i arbetslivet med mera.

Ansök senast 31/3

Vi arbetar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så vänta inte med att skicka in din ansökan via formuläret nedan.