Traineeplatsen är inte tillgänglig längre

Tyvärr, traineeplatsen är inte tillgänglig längre.

Visa tillgängliga platser

Trainee controller inom produktionsplanering på NIBE

Vi på NIBE AB söker efter dig som vill vara med och utvecklas och bidra till vår fortsatt tillväxtresa. NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på 4,7 miljarder kr/år med cirka 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier, en global koncern med kraftig tillväxt, cirka 18 700 anställda över hela världen och en årsomsättning på drygt 27 miljarder kronor.

Du får:

  • Ingå och utvecklas i teamet inom Supply Chain och Produktionsplanering.
  • Stöd i din personliga utveckling. NIBEs Head of Talent blir din mentor under trainee året.
  • Utbildning i till exempel företags- och produktkännedom, ledarskap och projektledning

Vem är du?

  • Universitet/högskoleexamen som civilekonom gärna med inriktning på redovisning eller controller. Även ingenjörsexamen inom exempelvis är Industriell Ekonom relevant. Din examen ska inte vara äldre än 18 mån.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet eller utbildning av Supply Chain eller Produktionsplanering.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du är trygg att arbeta med stora mängder data och att analysera den på ett kreativt sätt. Du är inte rädd för att prova nya lösningar.
  • Som person är du analytisk, serviceinriktad och vågar vara kreativ med egna initiativ för att hitta användbara nyckeltal för avdelningen. Du är ödmjuk men samtidigt drivande och en prestigelös person med god social säkerhet.

Om programmet

Smart Start är ett samarbete mellan Sydsvenska Handelskammaren, Linnéuniversitetet, Region Kalmar Län, Region Kronoberg och Region Blekinge. Syftet är att få de unga talanger som utbildas i regionen att stanna kvar även efter examen men också att locka hemvändare och andra som vill ha en smart start på sin karriär. Regionerna och Handelskammaren arbetar strategiskt för att säkra kompetensen hos företag i regionen och initiativet är en del av det arbetet.

Programmet är en fantastisk möjlighet att utveckla din kompetens, bygga nätverk, både sociala och professionella, och knyta värdefulla kontakter för din fortsatta utveckling. Det 12 månader långa programmet innehåller 8 moduler av olika teman som genomförs i grupp tillsammans med andra trainees från olika företag och branscher i Kronoberg-Kalmar och Blekinge.

NIBE AB anställer traineen under ett års tid samtidigt som hen deltar i ett utbildningsprogram i Smart Starts regi. Smart Start står för marknadsföringen av traineetjänsterna och den första delen av rekryteringsprocessen. Slutintervjuer och eventuella tester sköts av NIBE AB.

Praktisk information

Programmet startar i februari 2022. Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju före sista ansökningsdag, skicka därför gärna in din ansökan redan idag. Placeringsort är Markaryd. Under traineeprogrammet har du en allmän visstidsanställning, efter det finns stora möjligheter till att ta nästa steg i din karriär inom NIBE AB.  

Ansök senast 28/11 2021
Tillträde i februari 202
2