Traineeplatsen är inte tillgänglig längre

Tyvärr, traineeplatsen är inte tillgänglig längre.

Visa tillgängliga platser

Trainee – Produktutveckling NIBE

NIBE Traineeprogram 2023

Är du nyexaminerad och vill vara med och utveckla hållbara energilösningar i världsklass tillsammans med oss? Som ett världsledande innovationsföretag har vi på NIBE en viktig roll i den globala omställningen till ett hållbart samhälle. Vi utvecklar och tillverkar intelligenta och energieffektiva lösningar för alla typer av fastigheter. På NIBE ges du mycket frihet, stort ansvar och goda karriärmöjligheter. Huvudkontoret ligger i Markaryd där allt startade 1952. 2021 hade vi fler än 20 000 anställda i över 30 länder och en omsättning på drygt 31 miljarder kronor.

Till NIBE:s traineeprogram söker vi drivna, men samtidigt ödmjuka, talanger som kan fortsätta resan för hållbara energilösningar i världsklass. Som trainee på NIBE får du utlopp för din talang, kreativitet och akademiska meriter. Du får, under ett år, en skräddarsydd utbildning bestående av både teoretiska och praktiska moment, som tillsammans ger dig en stabil grund att stå på inom NIBE. Traineeprogrammet ger dig en unik upplevelse och ett stort globalt nätverk med bas på huvudkontoret i Markaryd.
 

Programmet är skräddarsytt för dig med lägst en kandidatexamen inom ett av följande fokusområden:

  1. Marknad/försäljning: Digital marknadsföring SoMe, SEO eller försäljning
  2. IT/digitalisering
  3. HR
  4. Produktutveckling med inriktning mot: Elektronik, mjukvara, termodynamik, mekanikkonstruktion eller underhåll
  5. Inköp och logistik/ Produktionsplanering
  6. Produktionsteknik
  7. Kvalitet/hållbarhet


Samarbete med Smart Start

NIBE:s traineeprogram genomförs tillsammans med Smart Start – ett samarbete mellan Sydsvenska Handelskammaren, Linnéuniversitetet, Region Kalmar Län, Region Kronoberg och Region Blekinge. Syftet med Smart Start är att få de unga talanger som utbildas i regionen att stanna kvar även efter examen, men även att locka hemvändare och andra som vill ha en smart start på sin karriär. Det tolv månader långa traineeprogrammet innehåller även åtta utbildningsmoduler med olika teman, som genomförs i grupp tillsammans med trainees från olika företag och branscher i Kronoberg-Kalmar och Blekinge. Smart Start står för den första delen av rekryteringsprocessen. Slutintervjuer och tester sköts av NIBE.

Praktisk information

Tillträde: tillsvidareanställning med start den 1 september 2023.
Programlängd: 12 månader

Placeringsort: Markaryd

Din examen får inte vara äldre än 18 månader vid startdatum 1 september 2023.

Ansökan

Ansökan sker löpande, dock senast 31 mars 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan görs via formuläret nedan.

Starta din NIBE-karriär idag! Hjälp oss bygga en mer hållbar värld!