Traineeplatsen är inte tillgänglig längre

Tyvärr, traineeplatsen är inte tillgänglig längre.

Visa tillgängliga platser

Ankarsrum electric motors AB söker 1-2 ingenjörer

Smart Start är ett regionalt traineeprogram och samarbete mellan Sydsvenska Handelskammaren, BTH, Linnéuniversitetet, Campus Ljungby, Region Kalmar Län, Kronoberg och Blekinge. Syftet är att få unga talanger som utbildas i regionen att stanna kvar även efter examen men också att locka hemvändare och andra som vill ha en smart start på sin karriär.

Ankarsrum anställer traineen under ett års tid samtidigt som hen deltar i ett utbildningsprogram i Smart Starts regi. Smart Start står för marknadsföringen av traineetjänsterna och den första delen av rekryteringsprocessen. Slutintervjuer sköts av Ankarsrum Electric Motors AB.

Ankarsrum är en lösningsleverantör för system som innehåller elmotorer inom köksapparater, svetsindustrin och hälsovård.

Våra motorlösningar är optimerade och anpassade efter olika specifika behov. Ankarsrum har ett dedikerat FoU-team, LAB med många års erfarenhet och kunskap.

I mer än 350 år har vi byggt upp vårt globala rykte och är nu känt som en tillverkare av kvalitetsprodukter och högteknologiska lösningar. Vår kundbas är över hela världen och vi har en exportandel på mer än 90%.

Om programmet

En fantastisk möjlighet att utveckla din kompetens, bygga nätverk, både sociala och professionella, och knyta värdefulla kontakter för din fortsatta utveckling inom företaget. Det 12 månader långa programmet innehåller 8 moduler av olika teman som genomförs i grupp tillsammans med andra trainees från olika företag och branscher i Sydostregionen.

Du får:

  • Insyn i alla delar av verksamheten och kommer få vara med att arbeta på alla avdelningar, med de arbetsmomenten som förekommer på respektive avdelning.
  • Stöd i din personliga utveckling
  • Utbildning i till exempel produkt, process och affärsutveckling. Dessutom inom ledarskap och projektledning.

Vem är du?

  • Du går/har en ingenjörsutbildning med någon av inriktningarna maskinteknik/elektroteknik/industriell ekonomi. Examen får inte vara äldre än 18 månader.
  • Du har ett driv och nyfikenhet på att lära och utvecklas i företaget.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande, fler språk är meriterande.
  • Du har anknytning till den norra delen av länet.

Praktisk info

Programmet startar i september 2021. Du anställs med en allmän visstidsanställning under traineeperioden med goda möjligheter till en tillsvidareanställning efter avslutat program. Placeringsort för tjänsten är Ankarsrum utanför Västervik.

Ansök senast 18/4 2021
Tillträde i september 2021