Traineeplatsen är inte tillgänglig längre

Tyvärr, traineeplatsen är inte tillgänglig längre.

Visa tillgängliga platser

CTC Enertech i Ljungby söker Logik- och mjukvaruutvecklare

Logik- och mjukvaruutvecklare

Om CTC/Enertech AB

CTC grundades 1923 och har försett Europa med värme och varmvatten i snart 100 år. CTC ingår tillsammans med flera bolag i Enertech AB och är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter.

Enertech AB finns representerade i ett stort antal länder över hela världen. Tillsammans är vi 250 medarbetare som förser världen med hållbara energilösningar. CTC erbjuder ett brett produktsortiment av värmepumpar och inomhusmoduler. All utveckling och tillverkning sker på huvudkontoret i Ljungby.

Vem är du?

  • Universitet/högskoleexamen (till exempel Datateknik, inbyggda system, Elektroteknik). Din examen ska inte vara äldre än 18 månader.
  • Ett gediget tekniskt intresse och trivs i en roll som innehåller både tekniska frågeställningar, programmering av inbyggda system (C) samt verifiering av logik och kod.
  • Tidigare erfarenhet av inbyggda system och kunskap i andra programmeringsspråk är meriterande.
  • Du ska behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Som person är du driven, vågar utmana, och är intresserad av att vara med och skapa produkter i framkant.

Du får:

  • Delta i utvecklingen av framtidens smarta värmelösningar för ett bättre klimat.
  • Stöd i din personliga utveckling
  • Lära känna CTC/Enertech och våra produkter och processer samtidigt som du får hands-on företags- och produktkännedom, samt utveckla dig inom ledarskap och projektledning

Om trainee-platsen 

Vi behöver dig som vill vara med och utveckla CTC/Enertechs produkter och tjänster. CTC befinner sig i ett spännande och expansivt skede. Utvecklingsavdelningen består i dagsläget av ett 30-tal ingenjörer och konstruktörer som ansvarar för utveckling och underhåll av CTC’s produktsortiment.

Som logik- och mjukvaruutvecklare på Enertech har du en central roll i utvecklingen av morgondagens produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ta fram lösningar, implementera samt dokumentera nya funktioner i främst inbyggda system.

Under traineeperioden kommer du att få växla utbildning med praktik och parallellt utföra utvecklingsprojekt. 

Du trivs i att jobba i grupp, men kan även jobba självständigt. Som person är du ansvarstagande, analytisk och noggrann. Du är initiativrik och drivande i utvecklingen av vår verksamhet samt van att ha många projekt igång samtidigt.

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Som person är du trygg och stabil, har en positiv grundsyn och trivs att jobba i team. Du har lätt för att lära och gillar att anta nya utmaningar.

Vill du vara med att utveckla produkter som bidrar till en hållbar framtid? För rätt person kan vi erbjuda en utmanande tjänst i ett spännande företag med korta beslutsvägar, hög puls och allt under ett tak.

Om programmet

En fantastisk möjlighet att utveckla din kompetens, bygga nätverk, både sociala och professionella, och knyta värdefulla kontakter för din fortsatta utveckling inom företaget. Det 12 månader långa programmet drivs av Sydsvenska Handelskammaren där 8 moduler av olika teman genomförs i grupp tillsammans (8–10 dagars utbildningstillfällen) med 14 st andra trainees från olika företag och branscher i Kronoberg, Kalmar och Blekinge.

Vad mer behöver jag veta?

Programmet startar i September 2021. Huvudkontoret för CTC/Enertech AB ligger i Ljungby där också denna tjänst är placerad. Under traineeprogrammet har du en allmän visstidsanställning/alternativt tillsvidareanställning med stora möjligheter till nästa steg i din karriär inom CTC/Enertech efter avslutat program.    

Ansök senast

16/05/2021

Tillträde september 2021

Utbildningskrav: Civil/högskoleingenjör inom mjukvara