Traineeplatsen är inte tillgänglig längre

Tyvärr, traineeplatsen är inte tillgänglig längre.

Visa tillgängliga platser

Ankarsrum Electric Motors Traineeprogram 2024

Är du nyexaminerad och vill vara med och utveckla hållbara elmotorer i världsklass tillsammans med oss?

Som ett ledande innovationsföretag med lång erfarenhet har vi på AEM en vision att bli världsledande inom hållbar elmotorproduktion. Vi utvecklar och tillverkar små elmotorer till företag i hela världen. På AEM ges du mycket frihet, får stort ansvar och goda karriärmöjligheter. Huvudkontoret ligger i Ankarsrum där allt startade redan 1655. Vi är ca 40 anställda och omsatte 83 MSEK 2022.

Till AEM:s traineeprogram söker vi drivna, men samtidigt ödmjuka, talanger som vill fortsätta resan tillsammans med oss och förse världen med hållbara elmotorer och drivsystem i världsklass.

Som trainee på AEM får du utlopp för din talang, kreativitet och akademiska meriter. Du får, under ett år, en skräddarsydd utbildning bestående av både teoretiska och praktiska moment, som tillsammans ger dig en stabil grund att stå på inom AEM. Traineeprogrammet ger dig en unik upplevelse och ett stort globalt nätverk, med bas på huvudkontoret i Ankarsrum.

Programmet är skräddarsytt för dig med lägst en kandidatexamen inom de här fokusområdena:
• Marknad/försäljning
• Ekonomi/finans
• Produktutveckling – mekanik, elektronik och mjukvara
• Inköp och logistik
• Produktionsteknik med fokus på automation
• Kvalitet/hållbarhet

Samarbete med Smart Start
AEM:s traineeprogram genomförs tillsammans med Smart Start – ett samarbete mellan Sydsvenska Handelskammaren, Linnéuniversitetet, Region Kalmar Län, Region Kronoberg och Region Blekinge. Syftet med Smart Start är att få de unga talanger som utbildas i regionen att stanna kvar även efter examen, men även att locka hemvändare och andra som vill ha en smart start på sin karriär. Det tolv månader långa traineeprogrammet innehåller även åtta utbildningsmoduler med olika teman, som genomförs i grupp tillsammans med trainees från olika företag och branscher i Kronoberg-Kalmar och Blekinge. Smart Start står för den första delen av rekryteringsprocessen. Slutintervjuer och tester sköts av AEM.

Praktisk information
Tillträde: provanställning med start den 1 september 2024, eller tidigare som sommarjobb.
Programlängd: 12 månader
Placeringsort: Ankarsrum
Din examen får inte vara äldre än 18 månader vid startdatum 1 september 2024.

Ansökan
Ansökan sker löpande, dock senast 31 mars 2024. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Skicka ditt CV, personliga brev och universitetsbetyg enligt ovan.

Starta din AEM-karriär idag! Hjälp oss at bygga en mer hållbar värld med AEM:s elmotorer!


Ansökan hanteras av Adecco.