Traineeplatsen är inte tillgänglig längre

Tyvärr, traineeplatsen är inte tillgänglig längre.

Visa tillgängliga platser

YASKAWA söker traineeingenjör

Framtiden är automatiserad – vill du vara med och påverka den utvecklingen?

Då är YASKAWA Nordic AB, mitt emellan Kalmar och Karlskrona, något för dig! Vi är en del av den japanska elektronikkoncernen YASKAWA Electric Corporation, en världsledande robottillverkare med drygt 590 000 MOTOMAN-robotar installerade världen över. Här i Sverige är vi 185 anställda och omsätter närmare en miljard svenska kronor.

Vi erbjuder ett brett program med inriktning inom produktion, konstruktion, automation eller projektledning och möjlighet att vara stationerad i en till två månader utomlands. Under traineeprogrammet kommer du att delta i stora delar av vår verksamhet och kan få värdefulla kontakter både i Sverige och internationellt.

Krav

• Civilingenjörsutbildning inom mekatronik, maskinteknik, elektroteknik eller industriell ekonomi (produktions inriktningar)
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
• Erfarenhet av att använda Office-paketet
• Andra europeiska språk, som till exempel tyska, franska, italienska eller polska är meriterande.

Praktisk information
Tillträde: provanställning med start den 1 september 2024
Programlängd: 12 månader
Placeringsort: Torsås
Din examen får inte vara äldre än 18 månader vid startdatum 1 september 2024.

YASKAWA Nordic AB anställer dig som trainee under ett års tid. Du kommer att vara placerad i Torsås som visstidsanställd med stora möjligheter till nästa steg i din karriär inom Yaskawa efter avslutat program.

Ansökan
Ansökan sker löpande, dock senast sista april 2024. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Skicka ditt CV, personliga brev och universitetsbetyg enligt ovan.


Ansökan hanteras av Adecco.