Traineeplatsen är inte tillgänglig längre

Tyvärr, traineeplatsen är inte tillgänglig längre.

Visa tillgängliga platser

Ankarsrum Electric Motors söker trainee ingenjör

Ankarsrum är en lösningsleverantör för system som innehåller elmotorer inom köksapparater, svetsindustrin och hälsovård.

Våra motorlösningar är optimerade och anpassade efter olika specifika behov. Ankarsrum har ett dedikerat FoU-team, LAB med många års erfarenhet och kunskap.

I mer än 350 år har vi byggt upp vårt globala rykte och är nu känt som en tillverkare av kvalitetsprodukter och högteknologiska lösningar. Vår kundbas är över hela världen och vi har en exportandel på mer än 90%.

Ankarsrum söker en ingenjör med inriktning utveckling, konstruktion och projekt. Förutom att jobba inom dessa områden finns det möjligheter inom inköp och marknad. Det ett brett spektra och det finns alla möjligheter för dig som trainee att själv få utforma tjänsten till vad du brinner för.

Du får:

  • Insyn i alla delar av verksamheten och kommer få vara med att arbeta på alla avdelningar, med de arbetsmomenten som förekommer på respektive avdelning.
  • Stöd i din personliga utveckling
  • Utbildning i till exempel produkt, process och affärsutveckling. Dessutom inom ledarskap och projektledning.

Vem är du?

  • Du går/har en ingenjörsutbildning med någon av inriktningarna maskinteknik/elektroteknik/industriell ekonomi. Examen får inte vara äldre än 18 månader.
  • Du har ett driv och nyfikenhet på att lära och utvecklas i företaget.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande, fler språk är meriterande.
  • Du har anknytning till den norra delen av länet.

Om programmet

Smart Start är ett samarbete mellan Sydsvenska Handelskammaren, Linnéuniversitetet, Region Kalmar Län, Region Kronoberg och Region Blekinge. Syftet är att få de unga talanger som utbildas i regionen att stanna kvar även efter examen men också att locka hemvändare och andra som vill ha en smart start på sin karriär. Regionerna och Handelskammaren arbetar strategiskt för att säkra kompetensen hos företag i regionen och initiativet är en del av det arbetet.

Programmet är en fantastisk möjlighet att utveckla din kompetens, bygga nätverk, både sociala och professionella, och knyta värdefulla kontakter för din fortsatta utveckling. Det 12 månader långa programmet innehåller 8 moduler av olika teman som genomförs i grupp tillsammans med andra trainees från olika företag och branscher i Kronoberg-Kalmar och Blekinge.

Ankarsrum Electric Motors AB anställer traineen under ett års tid samtidigt som hen deltar i ett utbildningsprogram i Smart Starts regi. Smart Start står för marknadsföringen av traineetjänsterna och den första delen av rekryteringsprocessen. Slutintervjuer och eventuella tester sköts av Ankarsrum Electric Motors AB.

Praktisk info

Programmet startar i september 2022. Du anställs med en allmän visstidsanställning under traineeperioden med goda möjligheter till en tillsvidareanställning efter avslutat program. Placeringsort för tjänsten är Ankarsrum utanför Västervik.


Tillträde september 202
2