Traineeplatsen är inte tillgänglig längre

Tyvärr, traineeplatsen är inte tillgänglig längre.

Visa tillgängliga platser

Dynapac söker trainee produktionsingenjör

Var med i vår utveckling framåt mot elektrifiering inom produktionsteknik!

Dynapac är en ledande leverantör av högteknologiska jord- och asfaltvältar och asfaltläggare för vägbyggnation, som strävar efter att stärka kundprestanda genom att vara en partner på vägen framåt. Dynapac finns över hela världen med egna regionala försäljnings- och servicekontor och samarbetar med ett omfattande och professionellt distributionsnätverk. Vårt huvudkontor ligger i Wardenburg, Tyskland och har produktionsanläggningar i Europa, Sydamerika och Asien. Dynapac är en del av Fayat Group.

Vi söker dig som vill vara med att digitalisera och arbeta med omställningsprojekt för elektrifiering av våra asfaltvältar. Du kommer att tillhöra teamet inom produktionsteknik. Leda spännande projekt in i framtiden med automatiseringsprojekt, metodförändringar och produktionsprojekt. Som del av produktionsteknikerna kommer du även svara på dagliga frågor från produktionspersonal, inköp och planering. I rollen kommer du även att arbeta med effektivisering, beredningar och arbetsmiljö/ergonomi.

Du får:

  • Vara med att utveckla produktionen i digitalisering och elektrifiering
  • Stöd i din personliga utveckling
  • Utbildning i produktion- och produktutveckling, ledarskap och projektledning
  • Möjlighet att driva och leda utmanande projekt för att utveckla vår verksamhet

Vem är du?

  • Du har en universitetsexamen,med någon av inriktningarna inom maskiningenjör/industriell ekonomi/elingenjör. Erfarenhet av projektledning är meriterande
  • Du är en person som har lätt för att samarbeta, ta egna initiativ och gillar att ta dig an nya utmaningar
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i läs- och skrivkunskaper

Om programmet

Smart Start är ett samarbete mellan Sydsvenska Handelskammaren, Linnéuniversitetet, Region Kalmar Län, Region Kronoberg och Region Blekinge. Syftet är att få de unga talanger som utbildas i regionen att stanna kvar även efter examen men också att locka hemvändare och andra som vill ha en smart start på sin karriär. Regionerna och Handelskammaren arbetar strategiskt för att säkra kompetensen hos företag i regionen och initiativet är en del av det arbetet.

Programmet är en fantastisk möjlighet att utveckla din kompetens, bygga nätverk, både sociala och professionella, och knyta värdefulla kontakter för din fortsatta utveckling. Det 12 månader långa programmet innehåller 8 moduler av olika teman som genomförs i grupp tillsammans med andra trainees från olika företag och branscher i Kronoberg-Kalmar och Blekinge.

Dynapac anställer traineen under ett års tid samtidigt som hen deltar i ett utbildningsprogram i Smart Starts regi. Smart Start står för marknadsföringen av traineetjänsterna och den första delen av rekryteringsprocessen. Slutintervjuer och eventuella tester sköts av Dynapac.

Praktisk info

Programmet startar i september 2022. Tjänsten är placerad i Karlskrona och utgörs av en allmän visstidsanställning med stora möjligheter till nästa steg i karriären inom Dynapac efter avslutat program.


Tillträde september 20
22