Traineeplatsen är inte tillgänglig längre

Tyvärr, traineeplatsen är inte tillgänglig längre.

Visa tillgängliga platser

Teknisk projektledare Trainee till CTC Enertech i Ljungby

Om CTC/Enertech AB

CTC grundades 1923 och har försett Europa med värme och varmvatten i snart 100 år. CTC ingår tillsammans med flera bolag i Enertech AB och är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter.

Enertech AB finns representerade i ett stort antal länder över hela världen. Tillsammans är vi 250 medarbetare som förser världen med hållbara energilösningar. CTC erbjuder ett brett produktsortiment av värmepumpar och inomhusmoduler. All utveckling och tillverkning sker på huvudkontoret i Ljungby.

Vem är du?

  • Teknisk universitet/högskoleexamen. Din examen ska inte vara äldre än 18 månader.
  • Ett gediget tekniskt intresse och trivs i en roll där du är spindeln i nätet.
  • Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.
  • Du ska behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Som person är du driven, vågar utmana, och är intresserad av att vara med och skapa produkter i framkant.

Du får:

  • Delta i utvecklingen av framtidens smarta värmelösningar för ett bättre klimat.
  • Stöd i din personliga utveckling
  • Lära känna CTC/Enertech och våra produkter och processer samtidigt som du får hands-on företags- och produktkännedom, samt utveckla dig inom ledarskap och projektledning

Om trainee-platsen 

Vi behöver dig som vill vara med och utveckla CTC/Enertechs produkter och tjänster. CTC befinner sig i ett spännande och expansivt skede. Utvecklingsavdelningen består i dagsläget av ett 30-tal ingenjörer och konstruktörer och ansvarar för att genom hållbar innovation utveckla framtidens värmelösningar.

Som Projektledare på Enertech har du en central roll i utvecklingen av morgondagens produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att driva små och stora utvecklingsprojekt vid framtagning av morgondagens värmepumpar, pannor och brännare.  Din viktigaste uppgift blir att tillsammans med projektgruppen säkerställa framdrift och leverans av projekt som möter organisationens krav på kvalitet, tid och kostnad. Kontakter internt och externt i Sverige och utomlands förekommer.

Under traineeperioden kommer du att få växla utbildning med praktik och parallellt utföra utvecklingsprojekt. 

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Som person är du trygg och stabil, har lätt för att lära och gillar att anta nya utmaningar. Vi tror att du är ingenjör och trivs med att organisera och leda andra. Du är positiv och har god samarbetsförmåga. Du är analytisk, noggrann, strukturerad, handlingskraftig och trivs i rollen som drivande i projekt som innehåller både tekniska frågeställningar och andra utmaningar.

Vill du vara med att utveckla produkter som bidrar till en hållbar framtid? För rätt person kan vi erbjuda en utmanande tjänst i ett spännande företag med korta beslutsvägar, hög puls och allt under ett tak.

Om programmet

En fantastisk möjlighet att utveckla din kompetens, bygga nätverk, både sociala och professionella, och knyta värdefulla kontakter för din fortsatta utveckling inom företaget. Det 12 månader långa programmet drivs av Sydsvenska Handelskammaren där 8 moduler av olika teman genomförs i grupp tillsammans (8–10 dagars utbildningstillfällen) med 14 st andra trainees från olika företag och branscher i Kronoberg, Kalmar och Blekinge.

Vad mer behöver jag veta?

Programmet startar i september 2021. Huvudkontoret för CTC/Enertech AB ligger i Ljungby där också denna tjänst är placerad. Under traineeprogrammet har du en allmän visstidsanställning/alternativt tillsvidareanställning med stora möjligheter till nästa steg i din karriär inom CTC/Enertech efter avslutat program.    

Ansök senast 16/05/2021

Tillträde september 2021

Utbildningskrav: Civil/högskoleingenjör