Traineeplatsen är inte tillgänglig längre

Tyvärr, traineeplatsen är inte tillgänglig längre.

Visa tillgängliga platser

Outpost24 söker Etiska Hackare

Vill du vara med på Outpost24 fortsatta tillväxtresa?

Outpost24 är ett ledande cyber assessment bolag som fokuserar på att göra det möjligt för sina kunder att uppnå maximalt värde av sina IT investeringar. Våra produkter innehåller bla; nätverkssäkerhet, applikationssäkerhet, molnsäkerhet m.m. Vi har i dagsläget över 2000 kunder i över 40 länder. Vi är ett snabbt växande bolag med över 150 anställda placerade i 11 olika länder, allt från USA till Vietnam med huvudkontoret placerat i Karlskrona.

Hos Outpost24 erbjuder vi en mängd karriärmöjligheter och många tvärfunktionella och tvärkulturella arbetsrelationer. Vi strävar efter att skapa rätt förutsättningar för personlig och professionell utveckling samt främja en inkluderande kultur baserad på teamwork, innovation och kunskap. Vi erbjuder dig ett gott nätverk nätverk så att du kan utnyttja din fulla potential. Du kommer att bli en del av ett team och din utveckling kommer ske under en social miljö som är viktig för oss.

Som Junior etisk hacker / webbapplikationsanalytiker blir du en del av Outpost24s Ghost Labs-team:

Outpost24s etiska hackingteam är kärnan i Outpost24s hackingaktiviteter. Vi utför alla typer av penetrationstester, säkerhetsundersökningar och bidrar till våra kunders säkerhet. Som webbapplikationsanalytiker i Ghost Labs AppSec-teamet är du ryggraden i vår applikationssäkerhetsportfölj. Du förstår funktionerna såväl som begränsningarna för automatisering. Du tillför den mänskliga kunskapen som behövs för att avslöja sårbarheter i våra kundapplikationer.

Vem är du?

  • Datavetenskaplig universitet/högskoleexamen, utveckling, säkerhet eller annan teknisk utbildning alt. YH-utbildning inom IT-säkerhet.
  • Du förstår grunderna i webbprogrammering
  • Du är intresserad av testning och säkerhet, gärna i kombination med webbteknik
  • Du är nyfiken och gillar att ta reda på hur saker fungerar
  • Du behärskar engelska i tal och skrift

Du får:

  • Kunskap om och praktisk erfarenhet av säkerhetstestning av webbapplikationer
  • Stöd i din personliga utveckling
  • Utbildning i till exempel metodik för säkerhetstestning, ledarskap och projektledning

Om programmet

Smart Start är ett samarbete mellan Sydsvenska Handelskammaren, Linnéuniversitetet, Region Kalmar Län och Region Kronoberg. Syftet är att få de unga talanger som utbildas i regionen att stanna kvar även efter examen men också att locka hemvändare och andra som vill ha en smart start på sin karriär. Detta för att säkra kompetensen hos företagen i regionen.

Företaget anställer traineen under ett års tid samtidigt som hen deltar i ett utbildningsprogram i Smart Starts regi. Smart Start står för marknadsföringen av traineetjänsterna och den första delen av rekryteringsprocessen. Slutintervjuer sköts av Outpost24.

En fantastisk möjlighet att utveckla din kompetens, bygga nätverk, både sociala och professionella, och knyta värdefulla kontakter för din fortsatta utveckling inom företaget. Det 12 månader långa programmet innehåller 8 moduler av olika teman som genomförs i grupp tillsammans med andra trainees från olika företag och branscher i Kronoberg-Kalmar.

Praktisk info

En del av vår företagspolicy är att alla våra nyanställda ska genomgå en bakgrundskontroll, därför behöver man lämna över ett utdrag från polisregistret innan man börjar. 

Programmet startar i september 2021.
Ansök senast 6/6 2021
Tillträde i september 2021