Traineeplatsen är inte tillgänglig längre

Tyvärr, traineeplatsen är inte tillgänglig längre.

Visa tillgängliga platser

Provningsingenjör till Dynapac, Karlskrona

Vill du ingå i ett kreativt team med passion för problemlösning? Vill du kunna varva teori med praktik och ha närhet till slutprodukterna? Ta chansen och sök din traineeplats hos oss på Dynapac!

Dynapacvältar (både jord och asfalt) används i arbetsområden för vägbyggen över hela världen, normalt i mycket tuffa miljöer med höga krav på säkerhet, tillförlitlighet och produktivitet. Dynapac har både produktutveckling och produktion i Karlskrona, med ett globalt ansvar som kompetenscenter för vältar.

Framgångsfaktorer för oss är innovation, utveckling och att kunna erbjuda en arbetsplats med stora möjligheter att sätta personlig prägel på arbetet genom egen personlighet, erfarenhet och kompetens.

Vi söker nu en provningsingenjör inom transmissionssystem. Du kommer att vara en del av vårt team Machine Validation, som med hjälp av simulering, beräkning och provning bidrar till våra produkters design och funktion.

Din roll

Som provningsingenjör utför du verifierande och utredande mätningar av främst hydraulik och styrsystem, men även inom andra områden som vibrationer och olika maskinprestanda. Planering, utförande och dokumentation ingår i dina uppdrag, tillsammans med montage av mätutrustning och körning av maskiner. Du jobbar även med utveckling av de olika mätmetoderna.

Du kommer att ha mycket kontakter inom företaget och samtidigt närhet till våra slutprodukter. Som provningsingenjör arbetar du i ett team med ett nära samarbete mot konstruktörer, beräkningsingenjörer, inköp, kvalitet och produktion, både lokalt i Karlskrona och med våra team på våra tillverkande enheter i Brasilien, Indien och Kina.

Vem vi söker

Vi söker dig som tycker om att varva teori med praktik. Du är strukturerad och noggrann, med förmåga att se helheten. Du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer. Du har en positiv inställning, en stor initiativförmåga och en nyfiken personlighet och drivs av att ta dig an och lösa uppkomna problemställningar.

Du är civilingenjör inom mekanik eller mekatronik, eller har en utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig eller högre. Din examen är inte äldre 18 månader vid programstart i september 2023.

Tidigare erfarenhet/kunskap av mätteknik eller av hydrauliska system och maskinstyrsystem är meriterande, men inget krav.

Dynapac samarbetar med Smart Start Graduate traineeprogram i tillsättandet av denna tjänst. Smart Start är ett regionalt traineeprogram som erbjuder utbildning inom bland annat ledarskap, hållbarhet och projektledning parallellt med ditt dagliga arbete. Du får en handledare som hjälper dig att nå dina personliga mål samt ett brett nätverk av trainees på andra bolag i regionen.

Vi erbjuder:

  • Anställning på ett världsledande innovativt bolag.
  • Ingå i ett kreativt team med passion för problemlösning.
  • Ett helhetsperspektiv genom att vara delaktig från idé till färdig produkt.

Anställning

Visstidsanställning 12 månader med goda möjligheter till tillsvidareanställning vid avslutat program. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Arbetsort: Karlskrona
Sista ansökningsdag 16 april.
Välkommen med din ansökan