Traineeplatsen är inte tillgänglig längre

Tyvärr, traineeplatsen är inte tillgänglig längre.

Visa tillgängliga platser

Region Blekinge trainee inom BI-utveckling

Om arbetsplatsen
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Basenheten Informationstekniks uppdrag innefattar att förvalta och utveckla regionens informationssystem och teknisk infrastruktur utifrån övergripande strategier samt att leverera och utveckla verksamhetsstöd och servicetjänster.

Vi söker nu trainee som BI-koordinator/Utvecklare. avdelningen It – utveckling och koordinering som tillhör basenheten informationsteknik där även avdelningarna It systemförvaltning vård, It-service, It-infrastruktur, It- systemutveckling ingår. Region Blekinges it- miljö är modern och omfattar hela regionen med samarbeten inom Blekinge men även med andra regioner.

Arbetsuppgifter
Inom arbetet har du en bred roll och med ansvar att koordinera förändrings- och utvecklingsbehov kring våra It-system samt BI-lösningar och rapporter.

Du blir en viktig medlem i vårt BIC-team. Region Blekinge står inför en spännande framtid och satsar på att skapa en gemensam It-plattform för att stödja hela organisationens tillväxt och utveckling. Vi strävar efter att bli mer datadrivna och använda moderna data- och analysverktyg för att styra och utveckla vår verksamhet. I din roll kommer du att ha daglig kontakt med olika delar av vår organisation, samordna utvecklingsbehov och bidra till att omvandla data till insikter.

Du kommer bla att arbeta med:

• Driva Superusernätverk ihop med verksamheten
• Utveckla och optimera BI-rapporter och analyser i samarbete med verksamheten.
• Databashantering
• Samarbeta nära med olika verksamheter för att förstå och adressera deras behov inom systemen.
• Delta i utvecklingsprojekt för att förbättra systemens funktionalitet och användarupplevelse.

Du kommer som trainee arbeta inom BI-området och din anställning kommer under traineeperioden vara som teknisk systemförvaltare.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha akademisk examen inom ett relevant område, såsom t.ex. system- och/eller datavetenskap
• Kunskaper inom databashantering (SQL)
• Meriterande om du har erfarenhet av att konfigurera Integrationer, erfarenhet av utveckling i qlik samt power-BI
• Flytande i svenska i tal och skrift

Du är en problemlösare med analytisk förmåga och som person tror vi att du är självgående och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och att koordinera projekt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet,
Tjänsten är placerad i Karlskrona.
För din kännedom krigsplacerar Region Blekinge all tillsvidareanställd personal. Vissa av våra anställningar är säkerhetsklassade, för dem görs säkerhetsprövning med registerkontroll.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2024-September
Tidsbegränsad till: 2025-Augusti.


Ansökan hanteras av Adecco.