Traineeplatsen är inte tillgänglig längre

Tyvärr, traineeplatsen är inte tillgänglig längre.

Visa tillgängliga platser

Webbutvecklare till Gerdmans i Markaryd

Smart Start är ett samarbete mellan Sydsvenska Handelskammaren, Linnéuniversitetet, Region Kalmar Län och Region Kronoberg. Syftet är att få de unga talanger som utbildas i regionen att stanna kvar även efter examen men också att locka hemvändare och andra som vill ha en smart start på sin karriär. Detta för att säkra kompetensen hos företagen i regionen.

Företaget anställer traineen under ett års tid samtidigt som hen deltar i ett utbildningsprogram i Smart Starts regi. Smart Start står för marknadsföringen av traineetjänsterna och den första delen av rekryteringsprocessen. Slutintervjuer sköts av Gerdmans Group.

Gerdmans Inredningar AB är ett företag som genom sitt heltäckande sortiment av inredning levererar nutida, effektiva och hållbara arbetsplatser till företag i Norden. Genom en hög servicegrad och en enkelhet i våra kontakter hjälper vi våra kunder att skapa en inspirerande arbetsmiljö. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har vi dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG som är noterat på Frankfurtbörsen. Sedan 2018 ingår även Runelandhs som ett helägt dotterbolag i koncernen. Årsomsättningen är ca 500 MSEK. För mer info se: www.gerdmans.se

Som webbutvecklare kommer du att få en central roll i vårt Onlineteam på 9 personer. Din huvudfokus är webbutveckling och integrationer men du kommer också att jobba med våra affärssystem. Du ges möjlighet att arbeta i ett kreativt nordiskt team med familjär atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapar resultat vi kan vara stolta över. Vi erbjuder dig ett flexibelt, självständigt och omväxlande arbete. 

Om programmet

En fantastisk möjlighet att utveckla din kompetens, bygga nätverk, både sociala och professionella, och knyta värdefulla kontakter för din fortsatta utveckling inom företaget. Det 12 månader långa programmet innehåller 8 moduler av olika teman som genomförs i grupp tillsammans med andra trainees från olika företag och branscher i Kronoberg, Kalmar och Blekinge.

Du får:

  • Du kommer med stöd från vårt utvecklingsbolag (i Göteborg, resor kan förekomma), få djupgående kunskaper inom webbutveckling samt vad som driver försäljning
  • Stöd i din personliga utveckling
  • Utbildning i till exempel företags- och produktkännedom, utveckling av våra olika plattformar (Nopcommerc, inRiver (Pim), Microsoft Ax, Cloud hosting för att nämna några) ledarskap och projektledning

Vem är du?

  • Vi söker dig som är en passionerad utvecklare. Vi ser att du brinner för Webbutveckling och användarvänlighet för kunden. Som Webbutvecklare hos Gerdmans utgår du alltid från kundens behov för att skapa en kundupplevelse som gör det enkelt att besöka, hitta, registerara & handla i våra digitala kanaler. 
  • Kunskaper i HTML, CSS, .NET, C#, hosting och SQL Server
  • Som person är du lyhörd, analytisk och strukturerad. Du bör kunna arbeta självständigt och arbeta med självledning. Vi lägger stort värde på beteende, detta är våra kärnvärden hos Gerdmans Group: Kunden i fokus, Ge varandra möjligheter, Ständig förbättring, Ta ägarskap och Fokus på framgång. Vill du vara med och göra skillnad?

Praktisk info

Programmet startar i september 2021.

Ansök senast 16/5 2021
Tillträde i september 2021

Utbildningskrav: Webbutveckling på Högskolenivå. Examen får vara max 18 månader gammal.

Arbetsort: Markaryd (Eller distans, men kunna vara i Markaryd någon gång i månaden. Detta gäller självklart efter Corona. Just nu jobbar Gerdmans och du 100% på distans.)

Anställningsform: Projektanställning med visstid på 12 månader, där det ingår en provanställning på 6 månader.